20/10/2018 Iebac Ieper – KBBC Oostkamp Two 72-85

20/10/2018: Iebac Ieper – Two
Na het verlies van vorige week tegen Desselgem stond de gehele ploeg erop gebrand om deze wedstrijd tegen Iebac Ieper te winnen.
We toonden meteen dat we geleerd hadden uit de vorige match en mistten onze start niet, we lieten de bal snel rondgaan en liepen op die manier uit tot een voorsprong van een tiental punten. Deze voorsprong hielden we helaas niet lang vast en Ieper kwam weer op gelijke hoogte omwille van enkele goede drives waar we niet meteen een antwoord op konden bieden.
In het tweede quarter waren we nog niet volledig bekomen van de inhaalrace van Ieper en lieten we ze zelfs licht uitlopen.
In het derde quarter was onze opdracht duidelijk, de snelle balrotatie van in het eerste quarter weer herhalen. Enkele drives en shots zorgden ervoor dat we in de match bleven, maar we grepen nog niet de bovenhand. Defensief viel niet alles mee voor ons, omwille van foutenlast werden we gedwongen om over te gaan in een zone.
In het vierde quarter veranderde dit alles, het spel verliep vloeiend, de verdediging was aangescherpt en de shots vielen binnen. Dit alles leidde tot een mooie 72-85 einduitslag. We kunnen terugblikken op een goede match waarbij het belangrijk was constant de goede mentaliteit te tonen.
Met deze overwinning in het achterhoofd kan er verder gewerkt worden aan de volgende match, namelijk een bekerwedstrijd tegen eerste provinciale ploeg BC Crelan Kortrijk waar we alles uit de kast zullen halen om een goed resultaat neer te zetten.
Verslag: Siebe

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .