13/10/2018 KBBC Oostkamp U21 – Izegem 52-73

Verslag wedstrijd KBBC Oostkamp U21 – Izegem (52-73)

Eerste kwarter: 16-14
De wedstrijd werd sterk gestart en Oostkamp kwam al snel op een voorsprong. Deze voorsprong was maar tijdelijk. Izegem kwam al snel terug door wat misverstandjes in de defense. We eindigen het kwarter met 2 punten verschil.

Tweede kwarter: 29-37
Er kwam een pres van Izegem waardoor er veel balverliezen waren. Hierdoor geraakte Izegem op een kleine voorsprong die ze de rest van de wedstrijd hebben gehouden. We eindigen het kwarter met een achterstand van 8 punten.

Derde kwarter: 40-54
Izegem zag dat we veel moeite hebben in het tweede kwarter met hun pres waardoor ze het dit kwarter opnieuw deden. Door deze pres was het team even uit elkaar gevallen. Offensief geraakten we soms amper over de middellijn en als we een poging deden om te scoren was de afwerking er niet. Met 14 punten verschil eindigen we het derde kwarter.

Vierde kwarter: 52-73
Desondanks we de kloof niet konden verkleinen bleven we wel mooi basket spelen. We creëren voor elkaar waardoor we wel punten maken. Fysiek werd het wel wat lastig waardoor we soms domme fouten maakten waardoor ze veel vrije worpen kregen in het laatste kwarter. De wedstrijd is gespeeld en Oostkamp verliest met 21 punten verschil.
Uit deze wedstrijd kunnen we besluiten dat we een mooi samenspel hebben maar wanneer het moeilijk wordt door een eventuele pres valt het team snel uit elkaar.
Verslag: Zarin

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .