22/09/2018 Kortrijk Sport – KBBC Oostkamp U18 80-71

22/09/2018
U18 Kortrijk Sport – KBBC Oostkamp 80-71

Vol goede moed trok onze ploeg richting Kortrijk, een ploeg die aan de hand van recente uitslagen een gewaagde tegenstander moest zijn. Vanaf het begin was duidelijk te merken dat Kortrijk defensief een heel stuk agressiever verdedigde. We lieten ons door die harde defense afschrikken en dat vertaalde zich in een achterstand. Na iedereen van de ploeg weer op één lijn te hebben gekregen in een time-out kwamen we weer volledig in de match en maakten we meteen de achterstand goed. Het lengteverschil die we in ons voordeel hadden werd hierbij goed gebruikt. Aan de rust nog een achterstand van 5 punten 46-41. In het derde quarter maakten we heel wat domme beslissingen en door het te harde spel van Kortrijk leden we veel balverlies. Hierdoor konden we niet genoeg uitlopen. Toch sloten we de derde quarter af met een voorsprong 55- 58. In het vierde quarter deed onze verontwaardiging over een paar voorvallen ons de das om. Kortrijk wist 10 punten uit te lopen en de match was gespeeld. Een spijtige nederlaag, maar we zoeken geen excuus. We hebben eruit kunnen leren. Volgende zaterdag komt onze eerste bekermatch tegen Aarschot en alle spelers zijn verbeten om te winnen.
Qrtrs: 18/14 – 28/27 – 9/17 – 25/13
Verslag: Siebe
Speelden: Siebe, Mathias, Milan, Mathieu, Arno, Thibaut, Giel, Maxim, Yentl, Xander, Thiemen.

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .