31/03/2018 KBBC Oostkamp U21 – Geraardsbergen 93-66

31/03/2018: KBBC Oostkamp U21 – Geraardsbergen: 93-66

Q1: 29-18
Geraardsbergen was een van de zwakkere tegenstanders in onze reeks en we moesten dus gemakkelijk kunnen winnen. Coach gaf ons de opdracht vanaf het begin sterk te starten en een hoge score te halen. Dit lukte goed met een paar snelle fastbreaks en mooi samenspel. Maar in verdediging lieten we de tegenstander toch wat te gemakkelijk scoren.

Q2: 46-34
In quarter 2 startte een volledig nieuwe ploeg bij ons. We speelden veel stroever en de snelheid verdween uit het spel. Vooral offensief ging het minder waardoor we slechts 17 punten konden maken er 16 tegen kregen. Met dank aan een sterk eerste quarter gingen we rusten met een tussenstand van 46-34.

Q3: 69-48
Het 3de quarter was weer geen goed quarter en was een verlengde van de eerste helft maar toch konden we de kloof toch wat vergroten.

Q4: 93-66
We voelden dat de match al gespeeld was en we verzwakten ons spel opmerkelijk. We lieten daardoor Geraardsbergen langzaam terugkomen. We werden opnieuw wat wakker geschoten en konden zo de overwinning in veiligheid brengen.

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .