24/03/2018 KBBC Oostkamp U21 – Wevelgem 82-66

24/03/2018: U21 – Wevelgem

Na een redelijk makkelijke overwinning in de heenronde wisten we dat we ons toch nog altijd moesten voorbereiding op een goede wedstrijd. 28-12 We startten het eerste quarter goed, de bal wordt goed rondgespeeld en door goede defensieve stops konden we een paar goede fastbreakes lopen. 51-21 Het tweede quarter was een voortzetting van het eerste quarter. We gaan met goede moed de rust in en misschien wel met een beetje te veel. 65-47 Het derde quarter liep moeilijker dan verwacht. De defensieve stops kregen we moeilijker voor elkaar waardoor ons scorend vermogen ook afnam. 82-66 Het laatste quarter liep gelijk met het derde. Als ploeg hebben we geen slechte match gespeeld en mogen tevreden zijn met onze eerste helft.
Verslag: Flor Deweerdt

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .