24/03/2018 KBBC Oostkamp U18- Zwevegem Deerlijk 84-91

24/03/2018 KBBC Oostkamp U18-Basket HEXIA Zwevegem Deerlijk J18A 84 – 91

We begonnen goed aan de wedstrijd. We stonden direct 8-0 voor. Dan kwamen er enkele ondoordachte acties. Tegen het eind van het quarter stonden we al 7 punten achter.
Het werd nog slechter in de 2de quarter. We waren helemaal niet bij de les zowel aanvallend als verdedigend. Er was geen ploeg op het terrein, geen organisatie en dus verloren we de 1ste helft met 22 punten. Ruststand 32-54.

Met een gewijzigde tactiek en enkele aandachtspunten speelden we heel wat beter In het 3de quarter. We begonnen de kloof te dichten. We waren nu baas in de wedstrijd. Ook in het 4de quarter dichtten we de kloof verder en kwamen tot op 7 punten op 4 minuten van het einde.

Helaas duurde de wedstrijd niet lang genoeg om onze misstap van de tweede quarter recht te zetten. In de tweede helft hebben we toch getoond wat we kunnen. Eindstand 84-91.

Verslag Giel

Speelden mee: Giel, Milan, Seppe, Jelle, Thibaut, Luca, Ennio, Siebe, Arno, Lander

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .