17/03/2018 Duva Gistel – KBBC Oostkamp U16 69-61

Duva -U16 69-61.

Knikkende knieën , van de koude -3°C of uit vrees voor de tegenstander ? Dat zou de wedstrijd uitwijzen.
We starten defensief goed maar de bal wil in offense niet door de ring.
Oostende stond al 9 pt voor toen pas na 5 min Robin met een vrijworp onze eerste korf scoorde.
In de laatste 2 minuten van het eerste kwart was onze offense voldoende ontdooid om de scores gelijk op te laten lopen. Duva leidde toen echter al met 19-9. In het tweede kwart leek Duva op zijn elan verder te gaan en kwamen ze zelfs even 20pt voor. Wij kwamen echter dan pas op stoom en via korven van Xander, Torin, Yentl en Lucas zorgden we voor een 40-29 ruststand. Wat een verschil met de heenmatch.
In het derde kwart ging het gelijk op , Duva diende enkele fastbreaks van Emile en Torin te slikken. 55-42 na 3 kwart wedstrijd. Hadden we nog voldoende veerkracht om de wedstrijd te winnen ?
Bij de start van het 4de kwart maakten we enkele defensieve foutjes waardoor Duva verder leek uit te lopen.
Marathonman Mathieu bleef echter lopen dit samen met het beukwerk van Yentl bracht ons nog dicht in de buurt van Duva. Duva kreeg last van knikkende knieën maar onze remonte was net te laat om nog een gooi te doen naar de zege.
Alvast geen knikkende knieën bij onze U16 na deze toch wel erg goeie wedstrijd.

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .