11/03/2018 Koksijde – KBBC Oostkamp U18 70-76

11/03/2018 Koksijde – U18 KBBCO 70 -76

Zonder Seppe,Thibault, Luca, Lander en Wout maar wel met miniemen Yentl en Mathieu trokken we naar Koksijde. Het was een beetje zoeken in de eerste quarter. Tegenstander nr.13, we waren verwittigd van zijn kunnen, ontgoochelde niet en dat hebben we geweten.
We spelen iets te haastig in de offence daardoor lieten we veel punten liggen.

In het tweede quarter was onze defence, vooral op de nrs 13 en 4, nog steeds een probleem. Wanneer we de help defense op de nr. 13 richtten was nr. 12 open aan de 3punt-lijn en scoorde hij. In offense vlotte het beter en toonde Yentl wat hij in zijn mars heeft.

Met volle moed en één puntje voorsprong begonnen we aan het 3e quarter. Koksijde trok iets teveel aan de rem waardoor het publiek rumoerig werd. Maar, we lieten ons niet kennen en deden we verder zoals de coach zei.

Door onze goede defence geraakte de nr. 13van Koksijde een beetje gefrustreerd. Een technische fout en een onsportieve fout zorgden voor zijn exit. Het lukte ons meer om te scoren, en wonnen we uiteindelijk de wedstrijd. Eindelijk een match waarin elke speler zijn job behoorlijk invulde.

Qrtrs:20/18 – 22/25 – 14 /13 – 13/20

Verslag Arno
Speelden mee: Giel, Milan, Siebe, Ennio, Matthieu, Arno, Thiemen, Jelle, Yentl

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .