24/02/2018 Wezenvrienden – KBBC Oostkamp U18 75 -76

Vorige week wonnen we de thuismatch tegen Geraardsbergen met een ruime zege. Hoewel onze tegenstander laatste in de stand staat waren we niet van plan ons te laten verrassen in hun thuisbasis. Door het agressieve spel van onze tegenstander hebben we het echter moeilijk en komen we niet in ons ritme. Ook defensief loopt het niet goed waardoor Geraardsbergen te gemakkelijk afstandsshots mag nemen. De wedstrijd gaat gelijk op en we komen nooit echt los, de kloof is amper 1 punt aan de rust. In de derde quarter lopen we iets uit en slaan een tienpuntenkloof. Enkele verkeerde individuele beslissingen verder staat Geraardsbergen opnieuw langszij. Het 4de quarter gaan we in met een voorsprong van 2 punten. Met een bloedstollende laatste 10 minuten met vele vrijworpen komt Geraardsbergen aan de leiding met 2 punten en dat met nog slechts 7 seconden op de klok. We blijven echter rustig en na een voorbereide inworp scoren we een beslissende driepunter. Zo eindigt deze zeer spannende match met een 75-76 eindstand en pakken we onze 3de overwinning op rij, en schuiven we op naar de 4de plek in de rangschikking. We wonnen omdat we erin bleven geloven en met veel inzet speelden tot de laatste seconde.
Verslag: Jelle
Qrtrs: 23/23 – 20/19 – 10/20 ,– 22/14
Speelden mee: Milan, Arno, Giel, Siebe, Seppe, Luca, Thibault, Luca, Jelle

Geplaatst in U18 Kadetten Landelijk en getagd met .