17/02/2018 KBBC Oostkamp U16 – Wytewa Roeselare 73-54

U16- Wytewa 73-54

Na een aantal slappe prestaties was het tijd om eens uit een ander vaatje te tappen.
We starten met Lucas, Mathieu, Xander, Yentl en Andrés en nemen onmiddellijk de wedstrijd in handen.
7-0 na 2 minuten de bezoekende coach vraagt een time-out om het tij te keren, maar we houden onze vroege voorsprong, 17-10 na het eerste kwart.
Emile en Maxime zijn ondertussen ook al op het plein gekomen en onze pas herstelde spelers Torin en Robin maken ook hun opwachting.
We blijven dapper werken en bouwen onze voorsprong uit tot 38-22 aan de rust.
Een goede defense en meer bewegen zonder de bal in offense zijn de voornaamste pijlers van die voorsprong.
Het derde kwart starten we nog goed en komen we 20 punten voor maar dan zakken we weg en kan Roeselare milderen tot 45-37.
Foutenlast dreigt ons te nekken maar met de aanmoedigingen van de geblesseerde Len moet het lukken.
4 de kwart en Maxime besluit nu van zijn duivels te ontbinden hij scoort 2 korven neemt 3 steals en geeft nog 2 assists aan Lucas.
Gevolg , opnieuw meer dan 15 punten voor na amper 1 minuut spelen in het 4de kwart.
We blijven nu verstandig werken en mogen bij een 73-54 eindstand van de zege proeven.

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .