10/02/2018 Gullegem – KBBC Oostkamp Two 72-85 (1/8 finale BvWVl)

Verslag bekermatch Gullegem – Oostkamp
Voor de bekermatch van start ging, duidde de coach erop dat we onze tegenstander zeker niet mochten onderschatten. Hierdoor steeg de concentratie binnen het team.
Quarter 1: 19-30
In het begin van de match konden we meteen het tempo bepalen en zorgden voor een hoge druk op Gullegem. Hierdoor konden we direct voor een kleine kloof zorgen. Gullegem zorgde voor tegenstand en maakte het ons soms niet gemakkelijk.
Quarter 2: 38-44
Na de goede start zochten we in tegenstelling van het eerste quarter de weg naar de ring. Dit lukte, maar niet zo eenvoudig door de grotere tegenstand dat Gullegem zette. We moesten de eerste helft dan ook afsluiten met een (kleine) voorsprong van 6 punten.
Quarter 3: 53-70
Het derde quarter was voor ons een quarter waar het defensief zeer goed liep. Hierdoor is het makkelijker om een snelle aanval te beginnen en de weg te vinden naar de ring. We zagen dat Gullegem het moeilijker kreeg om de achtervolging steeds aan te houden. Daar profiteerden wij van en beëindigden het quarter met een voorsprong van 17 punten.
Quarter 4: 72-85
Het laatste quarter waren we terug sterk gestart. Maar naarmate het quarter evolueerde, hadden we het moeilijk om de match direct af te sluiten. Een van de redenen hiervan is dat we zowel in aanval als verdediging moeilijkheden hadden met het fysieke spel van Gullegem. Dit is een punt waar we zeker nog vooruitgang in kunnen maken. We wonnen de match uiteindelijk met 13 punten en gaan door naar de volgende ronde!

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .