6/07/2018 KBBCO Oostkamp U16 – Bavi Gent 70-46

Eerste wedstrijd van 2018 en de 4de maal dit seizoen tegen de Gentse tegenstander. De start was voor Oostkamp ,snel liepen we 10-2 uit met korven van o.a. Xander en Mathieu. Bavi herstelde deels het evenwicht maar kon niet verhinderen dan onze U16 onder impuls van Lucas , Robin en Andrés met 23-13 voorsprong het eerste kwart beëindigden. In het tweede kwart leek die trend zich verder te zetten toen o.a. Emile een enig mooie korf scoorde. Verder dan 15 punten voorgift kwamen we echter niet . Bij de rust werd de 12 punten voorsprong vastgelegd. (36-24).
In het verleden slaagden we er niet in om dergelijke voorsprong te behouden. Staan we nu al een stapje verder ? Bavi probeerde in het begin van de tweede helft de bakens te verzetten maar Oostkamp was vastberaden Yentl, Torin en Len zorgden met enkele korven voor een comfortabele 54-35 voorsprong op het eind van het derde kwart. Ook het vierde kwart bleef het scenario hetzelfde, even leek een 30-punten kloof in zicht toen Maxime het net deed trillen. Bavi weerde zich echter nog voldoende om de eindstand op 70-46 te brengen.
Knappe start van het nieuwe jaar, hopelijk sluit de bijna van een knie-blessure herstelde Noah deze week weer aan. Wij duimen alvast.

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .