13/01/2018 Duva Oostende B – KBBC Oostkamp U14B 46-64

Met de bekernederlaag nog in ons achterhoofd en gelukkiglijk in de juiste zaal werd er geconcentreerd aan de wedstrijd begonnen en al vlug namen we een kleine voorsprong en werd er verzorgd basketbal gespeeld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en na quarter 1 was er al een kloofje geslagen : 9 – 12.

Bij het begin van het tweede quarter werd het gaspedaal een beetje dieper in geduwd en liepen we stilletjes aan verder en verder uit op onze vrienden uit Gistel. De bal werd goed rondgespeeld en ook onze balverliezen bleven binnen de perken ! Pas op het eind van quarter twee kwam Gistel nog eens piepen, maar we trokken met 19 – 28 de warme kleedkamer in.

Na een korte rustpauze kwamen beide ploegen terug vol goede moed het terrein op. We zagen terug een gelijkopgaande wedstrijd en beide ploegen scoorden enkele mooie korven. 35 – 46 na quarter drie. Ons samenspel kon op bepaalde momenten wel wat beter.

De veer was duidelijk gebroken bij onze tegenstanders en de steals en lay-ups (niet altijd even succesvol) volgden elkaar aan een snel tempo op, maar Gistel probeerde nog een vuistje te maken ! We lieten ons niet meer uit ons lood slaan en konden de wedstrijd afsluiten met een 46 – 64 eindstand.

Onze vrijworpen blijven “helaas” hangen op hetzelfde niveau, maar er is duidelijk verbetering merkbaar !

Proficiat jongens en coach.

Geplaatst in U14 Pupillen B en getagd met .