13/01/2018 Desselgem – KBBC Oostkamp Two 70-76

Verslag wedstrijd Desselgem – KBBC Oostkamp TWO (70-76)

Na de ploegvoorstelling, begonnen we aan de match. De sprongbal werd gewonnen en er werd al meteen een 3-punter gescoord door Guillaume. Tijdens de rest van het quarter waren we nog aan het slapen waardoor Desselgem in de game bleef en was het gelijkstand. Tussenstand na het eerste quarter: 15-15.
Het tweede quarter was niets anders, we konden de kloof niet groter maken waardoor het spannend bleef. De verdediging was aan beide kanten slecht waardoor er veel gescoord werd. Op het einde van het quarter konden we nog vlug scoren waardoor we de rust ingaan met 2 punten voorsprong. Ruststand: 36-38.
Na de rust startten we terug zoals de voorgaande quarters, maar dat veranderde snel na een peptalk van de coach. De laatste vijf minuten speelden we tenminste basketbal zoals het hoort. Waardoor we eindelijk een voorsprong creëren. Tussenstand na het derde quarter: 49-61.
We startten het vierde quarter rustig wetende dat we 12 punten voor staan. Ze kwamen snel terug naar 6 punten verschil waardoor we wat beter ons best moesten doen. Voor de rest van het quarter bleef het verschil even groot met ongeveer 6 punten. Eindstand: 70-76.

Verslag: Zarin

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .