17/12/2017 Langemark – KBBC Oostkamp Two 72-68

Verslag wedstrijd Langemark – KBBC Oostkamp TWO (72-68)

11-14
We startten de match me een hoog tempo en konden in de eerste 3 minuten ons spel spelen. We konden door goede defensieve acties makkelijk fastbreaks starten. Maar die druk konden we niet aanhouden en begonnen een trager spel te spelen waardoor Langemark terug in de wedstrijd kon komen. Het quarter eindigt in een lage score maar we wisten dat er een spannende match zat aan te komen.
26-28
Het tweede kwart was een voortzetting van het trage spel. We geraakte moeilijker aan makkelijke scores. We moesten als ploeg voor elke score werken. Dat bleek ook aan de lage ruststand. De match kon nog elke kant uitdraaien.
46-43
De tweede helft begon aan een hoger tempo en er werd vlot aan beide kanten gescoord. Alle twee de ploegen ging volop voor de overwinning. We wisten dat er een spannend einde zat aan te komen. Maar we hadden zeker een goede kans om te winnen.
62-62
Het laatste kwart spelen we goed samen als ploeg en stonden op een paar minuten voor het eind een 3 tal punten voor de tegenstander raakte gefrustreerd en we dachten dat we controleren over de match hadden. Op het einde maakte Langemark een 3 punter om op de stand van 60-62 te komen. Beide ploegen hadden nog een aanval, het lukte ons echter niet om te scoren. De tegenstander scoorde toch de gelijkmaker na een goede verdediging van ons. Er kwam dus 5 min bij in de beslissende overtime.