09/12/2017 Wevelgem – KBBC Oostkamp U21 58-102

Wevelgem -KBBC Oostkamp U21: 58-102

Q1: 18-27
Wevelgem is een van de zwakkere tegenstanders in onze reeks en we moesten dus gemakkelijk kunnen winnen. Coach gaf ons de opdracht de score van de tegenstander onder de 50 te houden. Het gebeurde al eerder dat we tegen zwakkere ploegen vaak niet goed speelden. We waren hiervan bewust en startten heel agressief aan de match.
We vonden gemakkelijk de weg naar de ring maar in defence waren we vaak te slordig en konden zo nooit echt een grote kloof slaan. Bij de tegenstander was vooral een enkele speler die scoorde, deze moesten we zeker uit de match houden de volgende quarters.

Q2: 36-44
Wetende dat we het beter moesten doen begonnen we aan het tweede quart. Dit mislukte echter, snel zaten we in foutenlast en de tegenstander maakte bijna al hun vrijworpen waardoor de kloof steeds kleiner werd. We begonnen ons te frustreren en zo misten we vele “easy” scores. Zoals eerdere matchen, speelden we te veel naar het spel van de tegenstander en konden het onze niet opleggen.

Q3: 45-76
Tijdens de rust schudde coach ons wakker en begonnen we zeer gretig. Dit keer konden we ons spel wel opleggen. We verdedigden als een team, konden zo snel de bal laten rondgaan en fastbreaks beginnen lopen. Iedereen kwam aan de bal en we maakten enkele mooie scores. We scoorden 32 punten en sloten zo een sterk derde quart af.

Q4: 58-102
De match was al zo goed als gespeeld, daarom begonnen we in het begin wat nonchalant te spelen. Met het doel dat coach had opgelegd en de “honderd” die we wilden haalden, vonden we toch onze gretigheid terug op het laatste.

We konden onze opdracht niet volbrengen door een zwakke eerste helft. Toch speelden we een zeer goede tweede helft waardoor we toch een mooie uitslag behaalden.

Eindstand Wevelgem -KBBC Oostkamp U21: 58-102

Verslag: Timothy

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .