11/11/2017 KBBC Oostkamp U14B – Duva Gistel C 78-30

Wedstrijdverslag tegen Duva Gistel C (11/11/2017)

————————————————–

Op wapenstilstand kruisten we de degens tegen Duva Gistel C in onze vertrouwde Valkaart en dit onder de deskundige leiding van coach Dries, waarvoor onze dank !

Om klokslag veertien uur werd het startschot gegeven en we sprongen direct de loopgraven uit om met een spervuur de verdediging van Duva Gistel C te bestoken.

Al snel werd er een comfortabele voorsprong uitgebouwd en kreeg iedere soldaat de kans om zijn kunnen te tonen !

Onze aanvalsmachine bleef maar kletteren terwijl onze verdedigingsgordel goed gesloten bleef. Na quarter 1 toonde het scorebord 16 – 3 aan.

In quarter twee was het meer gelijkopgaand en Duva kon af en toe een bres slaan in onze verdediging en toonde ook mooie dingen. Maar ook wij konden aan de andere zijde van het terrein ons mannetje staan. Aan de rust stond het 31 – 15.

Daarna trokken de troepen van coach Dries de kleedkamer in !

Het derde quarter werd geopend met een spervuur van korven aan beide zijden. Aanvallen was het motto voor beide ploegen … verdedigen daar dacht niemand aan.

Ons vizier stond iets scherper dan dat van onze tegenstanders waardoor onze voorsprong stelselmatig werd opgebouwd tot een 57 – 30 stand aan het eind van het derde quarter.

Iedereen droeg werkelijk zijn steentje bij aan de verdediging en aan de aanval. De bal werd goed rondgespeeld en we vergeten onze strijdmakkers niet !

Het kruidvat van Gistel was duidelijk leeg terwijl onze tank nog vol energie zat. In het vierde quarter hees Gistel de witte vlag en werd het slot op de deur geplaatst. De korf van ons werd dichtgenageld en geen bal kon of mocht nog door de korf gaan.

Met enkele steals en quickbreaks werd de eindstand 78 – 30 bereikt.

 

Proficiat aan coach en spelers !

Ook bedankt aan het talrijke publiek en aan beide strijdvaardige maar sportieve ploegen.

Geplaatst in U14 Pupillen B en getagd met .