04/11/2017 KBBC Oostkamp U12A – Zedelgem 69-38

Met als inzet een plaatsje in de 1/8 finale moesten onze jongens aantreden tegen het onbekende Zedelgem. Dit team was de ongeslagen leider uit de E-reeks en had al hun wedstrijden dit seizoen met minstens 50 punten gewonnen.
We waren dus gewaarschuwd. Onze jongens begonnen sterk aan de wedstrijd tegen deze toch grotere tegenstander. Met snelle fast breaks en mooie één tegen één acties kon al snel een mooie kloof gemaakt worden in de eerste quarter. In de tweede periode hadden we het moeilijker door een opeenstapeling van heel wat slordigheden en onnauwkeurigheden in onze passing. Met een 10-tal puntjes voorsprong werd er gerust. Na de pauze kwam Oostkamp scherp uit de kleedkamer. Het gaspedaal werd goed ingeduwd en het verschil werd verder verdiend uitgediept. In de laatste periode kwamen we niet meer in de problemen en werd er met momenten mooi samenspel getoond.
Een puike prestatie van onze jongens niettegenstaande een aantal afwezigen.
We bekeren dus verder en … Je geloofd het nooit, maar in de volgende ronde mogen we aantreden tegen onze favoriete tegenstander . . . Bredene. Zij plaatsten zich nipt met één puntje. Het wordt ongetwijfeld een interessant uitstapje naar de kust.
Eindstand:  69-38
Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .