30/09/2017 KBBC Oostkamp U16 – Laarne 60-59

Verslag U16- U Laarne  60-59.
Opnieuw  een compleet team van 11 spelers. Mathieu , Xander, Noah, Torin en Robin starten de wedstrijd. Laarne was echter meer bij de pinken dan onze boys en kon zo vrij gemakkelijk een kloof slaan.   Een paar hoofden  gingen naar beneden. Via een time -out en enkele vervangingen kwam de wedstrijd in evenwicht maar Laarne bleef op voorsprong aan het einde van het eerste kwart, 14-19.
De defense werd aangescherpt en Laarne kreeg het moeilijk. Zo konden we fast-break lopen  Maxime lukte 2 korven maar we werkten te onzuiver af om  de bordjes aan de rust volledig in evenwicht te hangen .Ook de boxing-out was niet zo goed, aan de rust. 27-28.
In het derde kwart was Laarne nipt sterker dan onze boys en kon zo zijn voorsprong verdubbelen naar 2 punten. Spanning alom dus.
In het 4de kwart kon Laarne opnieuw verder uitlopen  Yentl met 2 driepunters hield ons in de wedstrijd. Er waren veel balverliezen waardoor het heel spannend werd. Op 3 minuten van het einde zetten we met een harde press Laarne vast. Op 33seconden van het einde kon Laarne van op de vrijworplijn opnieuw 2 punten voor komen. Andres gooide op 21 seconden voor het einde een 3punter binnen waardoor we weer 1 puntje voor kwamen.
Koel als echte prof’s  werkten we de wedstrijd af 60-59 voor onze U16 .