28/10/2017 Guco Lier – KBBC Oostkamp U21 87-59

Voor de laatste wedstrijd van de eerste ronde, mocht Guco Lier ons op zondagochtend verwelkomen.
Op voorhand waren we er ons al van bewust dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden, maar we gingen er toch 200% voor, zoals het hoort te zijn.
In het eerste quarter zette Lier de toon met verschillende driepunters waardoor ze dat quarter afsloten met een stand van 26 – 14.

In het tweede quarter boden we toch wat meer weerwerk met een betere defense en meer georganiseerde offense.
Op die manier kwamen we al wat meer in ons spel en gingen we rusten met een 45 – 27 ruststand.

Na de rust bleven we met geheven hoofd doorspelen, en waren we zelf in staat om de achterstand wat te verkleinen, dit tot de frustratie van de coach van Lier, die zijn jongens wakker schudde tijdens een time-out. Het derde kwart eindigde op een 64 – 42 score.

Doordat we met 7 al 30 minuten alles hadden gegeven, begon de vermoeidheid toch wel parten te spelen en dan het uitvallen van een speler met 5 fouten, maakte de kwestie nog zwaarder.
Ondanks de vermoeidheid bleven we nog steeds ons hart tonen en gaven we onze volle 200% tot het einde van de wedstrijd.
We mogen zeker niet met gebogen hoofd terugkijken op deze wedstrijd, want we speelden beter op verplaatsing tegen Lier dan thuis.

Eindstand Guco Lier – KBBCO U21: 87 – 59

Geplaatst in U21 Junioren en getagd met .