07/10/2017 Sijsele – KBBC Oostkamp 12B 76-49

Op verplaatsing naar Sijsele.  Bij de opwarming was het duidelijk dat de andere jongens groter en fysisch sterker waren dan de Merels.  Toch werd er mooi basket geleverd door Oostkamp in het 1ste quart en dit resulteerde In een score van 20-13.  Deze sportieve match werd op dezelfde manier verder gezet zodat er gerust werd met een kleine achterstand: 36-26.  Alle opdrachten werden goed uitgevoerd en het 3de quart werd geconcentreerd gestart. Sijsele kreeg het iets moeilijker zodat we het 3de quant nipt verloren met 18-17.  Individuele acties en foute keuzes deden Oostkamp de das om en Sijsele was in het 4de quant een klasse te sterk.  Op het laatste moment werden alle neuzen in dezelfde richting geduwd en konden we spreken van een geslaagd weekend.  Eindstand 76-49.

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .