16/09/2017 Tielt – KBBC Oostkamp U12B 47-41

Wedstrijd op verplaatsing naar Tielt. Bij aankomst was het duidelijk dat deze jongens veel groter waren dan onze Merels. Er werden 3 opdrachten meegegeven voor de wedstrijd: verzorg de lijnen zoals gezien op training, neem de correcte beslissing bij 1 tegen 1 en werk voor elke bal. Dit werd vooral in de 1ste quarter goed uitgevoerd. Met een 8-12 konden we starten aan het 2de quart waarbij Oostkamp in een dipje viel. De rebounds werden verloren en Tielt kreeg 2 tot 3 doelpogingen per aanval. Dit resulteerde in een ruststand van 28-20. In de kleedkamer werd duidelijk gemaakt dat we technisch de betere ploeg waren maar lichamelijk konden we niet op tegen onze tegenstander. Dus blijven werken was de boodschap. De 3 opdrachten werden terug goed uitgevoerd en Oostkamp kon 3de quart afsluiten met 40-29. Iedereen speelde beter en beter als ploeg waarbij de tegenstander grote problemen kreeg met de spelwijze van Oostkamp. 4de quart werd gewonnen en Oostkamp kwam altijd maar dichter bij de score van Tielt, maar jammer genoeg duurde de wedstrijd niet lang genoeg. Een voorbeeldige wedstrijd waarvan elke supporter heeft genoten. Eindstand 47-41.

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .