16/09/2017 KBBC Oostkamp Two – Desselgem 73-48

16/09/2017: KBBCO Oostkamp B – Desselgem: 73 – 48
Na een korte opwarming de wedstrijd goed starten was het doel. Na een zeer sterk defensief spel de eerste 5minuten werd er meteen een voorsprong uitgebouwd. Dat eindigde met een eerste quarter van 21-8.

Het tweede quarter was iets minder waardoor Desselgem vlotter de ring kon vinden. Maar nog steeds was er geen reden voor paniek. Zo gingen we de rust in met 43-23.

Na de rust meteen herpakken in verdediging zorgde dat we de kloof konden uitbreiden met 61-32.

Vierde quarter was dan ook nog enkel het doel zo goed mogelijk de wedstrijd te eindigen en zo weinig mogelijk tegendoelpunten te krijgen. De eindstand na een mooie wedstrijd met sterke verdediging en mooi samenspel gaf een goed resultaat: 73-48.
Op naar de volgende wedstrijd met de zelfde ingesteldheid .
Verslag: Ruben

Geplaatst in Seniors Two en getagd met .