16/09/2017 KBBC Oostkamp One – Latem De Pinte 76-59

KBBC Oostkamp – Latem De Pinte: 76-59

Wedstrijdverslag:

Zaterdag kregen we het team van ex-Oostkamp speler Wannes Scheirs op bezoek. Latem De Pinte won al 2 keer nl. van Mons B en van Belgrade. Oostkamp had een 1 op 2 na winst tegen Duva Gistel en na het verlies tegen Vilvoorde.

Oostkamp startte voortreffelijk met een 10-0 in 3 minuten tijd via Renzy, Robbe en Mikhail. De Pinte miste 6 doelpogingen en vroeg meteen een timeout. Dit bracht beterschap bij De Pinte maar ‘the Black Birds’ bleven vlot scoren, Q1 22-13.

In Q2 waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. De Pinte kwam tot op 6 punten maar moest opnieuw de duimen leggen voor KBBC Oostkamp dat reageerde via Robbe en Cedric. 27-16 na 2 min. 5 punten op rij van Robbe zorgde opnieuw voor een 10 punten kloof . In de laatste 4 minuten zakte het shotpercentage bij Oostkamp. Ondanks dat werd er een 12-puntenkloof genoteerd aan de rust, 38-26.

Ook in het begin van Q3 kwam Oostkamp moeilijk tot scoren. De Pinte naderde tot 6 punten via Scheirs, Loontiens, Landon en Vertriest, 41-35 in derde minuut. Oostkamp herpakte zich op tijd met een 8-0. Via een bom van Olivier kwam Oostkamp op 15 punten voorsprong (8ste minuut). Einde Q3: 62-49.

In de laatste quarter duurde het 3 min tot er bij Oostkamp gescoord werd via 2 vrijworpen van Tom. Wissels bij De Pinte brachten geen soelaas, Oostkamp bleef de wedstrijd in handen houden en kon hun voorsprong verder uitbreiden van 66-55 na 5 min tot 76-59 op het einde van de wedstrijd.

Proficiat coaches en spelers met deze schitterende overwinning !!!

De punten voor Oostkamp: Ruben, Olivier 8, Robbe 19, Stijn, Renzy 26, Tom 3,Cedric 10 en Mikhail 10

Geplaatst in Seniors One en getagd met .