01/04/2017 KBBC Oostkamp U12A – ACJ Brugge

WEDSTRIJDVERSLAG BENJAMINS A T. ACJ BRUGGE 01/04/2017

Het afgelopen weekend werd reeds onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen afgewerkt.

De te kloppen tegenstander was ditmaal ACJ Brugge. Een niet te onderschatten tegenstander waar we het in de heenronde toch knap moeilijk tegen gehad hebben. Bij aanvang van de wedstrijd waren er echter maar een vijftal tegenstanders te bespeuren, maar versterking was onderweg.

Na een extra lange opwarming schoten we stevig uit de startblokken. Met een stevige defence zaten we onze tegenstanders dicht op de hielen en gunden we hen de eerste minuten zo goed als geen balbezit. Telkens we de bal veroverd hadden zetten we kordaat de tegenaanval in en deze werden ook regelmatig goed afgewerkt. Je zou bijna medelijden gaan krijgen met onze vijf dappere tegenstanders waarvan de tong al snel op de grond hing. Gelukkig hebben wij een coach met het hart op de juiste plaats en benutte hij zijn time-outs om de tegenstanders de nodige drank- en adempauzes te bezorgen.

In de tweede helft was de versterking van ACJ toegekomen, welgeteld één extra speler.

Ons tempo viel wat naar beneden en ook de focus verwaterde met als gevolg dat onze afwerking het soms liet afweten. Toch konden we gemakkelijk de bovenhand houden. De verdediging bleef op punt en ware het niet dat er bij de tegenstander een tweetal goede afstandshotters zaten, zou hun score een stuk lager geweest zijn.

Nu terug een tweetal weken rust en dan staat nog onze laatste wedstrijd de planning in en tegen Duva.

Q1: 20-7
Q2: 14-3
Q3: 12-4
Q4: 14-8
Totaal: 60-22

Speelden mee: Jens, Mathieu, Damasso, Laurens, Thomas, Joben, Fre, Baptist, Milo, Simon
Afwezig: Remy

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .