04/03/2017 KBBC Oostkamp U16 – Gentson 73 – 50

Verslag match 4/03/17 Oostkamp U16 – Gentson 73 – 50

Vorige week speelden we in Gent tegen Gentson. We waren met vijf miniemen en twee pupillen. Door het harde spel van Gentson speelden we niet goed. We bleven er in geloven maar gingen toen toch de boot in met drie punten. We moesten thuis dan maar revanche nemen.
Met weer slechts zeven spelers gaan we het duel aan. Het eerste kwart is weeral niet goed. Veel balverliezen en we speelden onze play niet goed. Ook onze boxing-out was slecht. Het vertrouwen bij de tegenstander groeide. In het 2de kwart hebben we ons herpakt en speelden redelijk maar nog te veel balverlies.
Na de rust minder balverliezen en deze keer groeide ons vertrouwen. We verdedigden beter en gaven geen rebounds meer weg waardoor we fast-breaks konden lopen. Veel meer doelkansen en vrijworpen maar de afwerking bleef een beetje achter.
Het 4de kwart was prima. Goeie defense, veel steels en goeie fast-breaks. Het scoren ging nu wel vlot en de tegenstander kon ons spel alleen maar ondergaan. Hopelijk zijn we nu goed vertrokken.
Verslag: Arno
Speelden mee: Milan, Falco, Marco, Mathieu, Luca, Wout, Jelle

Geplaatst in U16 Miniemen Landelijk en getagd met .