12/02/2017 Wytewa Roeselare – KBBC Oostkamp 17-76

Wedstrijdverslag Wytewa Roeselare t. Benjamins A (12.02.2017)

Afgelopen zondag mochten we terug vroeg uit de veren. Om 9 uur dienden we reeds klaar te staan op het veld van Roeselare. Ondanks de griepepidemie die volop aan de gang is, stonden we toch met een voltallig team te popelen om eraan te beginnen.

Het eerste quarter dienden we toch even te wennen aan de parketvloer van de tegenstander. We moesten wat harder te dribbelen dan gewoonlijk en ook bij de botspassen moest er toch wat extra power bijgestoken worden. Roeselare slaagde erin om als eerste tweemaal te scoren, maar na de korte gewenningsperiode begon ook ons Oostkamps geweld voorzichtig wat gas bij te geven. Roeselare werd voor de rest van het quarter het scoren ontzegd en wij konden toch nog 11 ptn. scoren.

In het tweede quarter verliep de defense niet steeds zoals het hoorde. We stonden te ver van onze man, waren te laat terug in verdediging of hadden de rebound (net) niet. Gelukkig waren we niet de enigen waarvoor het blijkbaar toch net iets te vroeg dag was, en vergat Roeselare veelal te scoren. In de aanval daarentegen begon het voor ons vlotter en vlotter te verlopen en konden we al snel een veilige marge uitbouwen.

In de tweede helft speelden we op hetzelfde élan voort. De coach wisselde enkele spelers van positie zodat iedereen ook eens op een andere spot diende plaats te nemen. Toch konden we er goed het spel in houden, werd de vrije man snel gevonden en scoorden we vlotjes door.

Het was een wedstrijd waar er toch nog een aantal werkpuntjes naar boven kwamen voor de komende ‘zware’ wedstrijden. Volgende week nemen we het al op tegen de nog ongeslagen leider in onze reeks – Sijsele.

Q1: 4-11
Q2: 3-20
Q3: 6-25
Q4: 4-20
Eindscore: 17-76

Speelden mee: Jens, Mathieu, Damasso, Laurens, Thomas, Joben, Fre, Baptist, Milo, Remy & Simon

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .