04/02/2017 Blankenberge – KBBC Oostkamp U12A 40-54

WEDSTRIJDVERSLAG BLANKENBERGE B T. BENJAMINS A DD. 04.02.2017

Door de winterse weersomstandigheden begin januari stond afgelopen weekend onze inhaalwedstrijd tegen Blankenberge gepland.

Het werd een wedstrijd op het scherp van de snee.

Onze jongens gaven het beste van zichzelf, maar ze hadden het echt moeilijk met de Blankenbergse korven. De ganse wedstrijd door bleek dit onze Achilleshiel, we konden er maar niet aan wennen. Shots draaiden uit de ring en lay-ups ketsen van het bord.

Gelukkig werden we er niet moedeloos van en bleven we ervoor gaan. Het jonge team van Blankenberge had echter bloed geroken en legde ons serieus het vuur aan de schenen.

De ganse wedstrijd sprongen beide teams haasje over, zonder dat iemand een comfortabele voorsprong kon uitbouwen.

De sfeer zat echter goed, zowel in het team als bij onze trouwe supporters. Zowel van op de bank als van op de tribune werden onze jongens op het veld aangemoedigd waardoor we de moed niet verloren. We bleven er in geloven en op een vijftal minuten van het einde haalden we eindelijk de hamer boven en slaagden we er in om Blankenberge, dat werd geplaagd door een grote foutenlast, over onze knie te leggen en een tienpuntenkloof te creëren.

Blankenberge bleef proberen, maar we gaven onze voorsprong niet meer uit handen. Oef, het heeft bloed, zweet en net geen tranen gekost, maar onze 11e overwinning van het seizoen was binnen.

Q1: 13-14
Q2: 11-12
Q3: 13-12
Q4: 4-16
Totaal: 40 54

Speelden mee: Jens, Mathieu, Damasso, Laurens, Thomas, Fre, Baptist, Milo & Simon
Afwezig: Joben & Remy

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .