14/01/2017 KBBC Oostkamp U12A – Tielt 105-10

WEDSTRIJDVERSLAG BENJAMINS A T. TIELT A DD. 14 JANUARI 2016

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week mochten onze jonge merels afgelopen weekend eindelijk hun eerste wedstrijd van 2017 aanvatten.

Tegenstander van dienst was Basket Tielt.

Al snel werd duidelijk dat onze sparringpartner toch wat lichter woog dan de laatste wedstrijden die we afgewerkt hadden.

Het ging snel, heel snel. Hierdoor verloren we soms wel zelf onze organisatie uit het oog en werden er ook langs onze kant soms wat makkelijke korven gemist of kon Tielt te gemakkelijk scoren.

De jongens slaagden er echter wel in om de supporters een mooie en boeiende wedstrijd te bieden. Ondanks de minieme weerstand werd de teamplay behouden waardoor iedereen in het spel betrokken werden en wat in vele mooie combinaties en acties resulteerde.

Iedereen kon scoren en als kers op de taart werd voor de eerste maal dit seizoen de 100-puntengrens overschreden. Bedankt voor de traktatie achteraf Thomas en Valerie ☺

Q1: 17-2
Q2: 34-0
Q3: 28-4
Q4: 26-4
Eindscore: 105-10

Speelden mee: Jens, Mathieu, Damasso, Laurens, Thomas, Joben, Milo, Remy & Simon

Afwezig: Baptist (ziek) en Fre (was druk bezig om zijn gouden medaille te behalen in het schaatsen in Frankrijk !! Dikke proficiat van je ploeggenoten Fre !)

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .