10/12/2016: Falco Gent – KBBC Oostkamp

Voor Oostkamp stond een moeilijke verplaatsing op de agenda. Na twee mindere wedstrijden was het dus opletten tegen Falco Gent. De wedstrijd startte gelijk opgaand. Ondanks enkele missers kon Oostkamp een kleine kloof slaan na 6 min (11-15). Na enkele balverliezen van Oostkamp kwam Falco in 2 minuten terug langszij (17-17). Oostkamp zette nog een tussenspurt in via Jeroen, Renzy en Mikhail. Q1 16-26. Ook in Q2 domineerde Oostkamp de wedstrijd. Na 4 minuten stond er al een 12 punten kloof op het scorebord via onder andere een sterke Renzy (23-35). Falco gaf zich niet gewonnen en werkte zichzelf terug in de wedstrijd met een 10-0. Rust 41-44. In Q3 behield Oostkamp telkens een kleine voorsprong. Het shotpercentage in Q3 viel tegen en we hadden enkele balverliezen. Gelukkig was dit ook zo bij de tegenpartij. Q3 57-61. In Q4 kon de wedstrijd nog alle kanten uit gezien de kleine voorsprong. Renzy startte meteen met 5 punten op rij maar Falco hield stand via Bogaert en Huyghe. Na 5 min stond Falco terug langszij, 68-68. Renzy gaf met 9 punten op rij een stevige prik aan Falco. Oostkamp speelde de resterende minuten verstandig en pakte verdiend de zege mee naar huis. Eindstand 76-84De punten voor Oostkamp: Arno 4, Jeroen 5, Niels 4, Nathan 13, Renzy 25, Tom 2, Wim 5, Cedric 14, Pieter 2 en Mikhail 10.