10/12/2016 ACJ Brugge – KBBC Oostkamp U14C 45-40

Wedstrijdverslag tegen ACJ Brugge A :
—————————————————

In het verleden leverden de wedstrijden tegen ACJ Brugge altijd heel spannende en heel sportieve wedstrijden op, waar wij helaas op het einde van de rit met lege handen achterbleven …

Maar met de nieuwe opwarmtshirts en volle goede moed wilden de gastjes deze reeks afbreken.

Helaas werd de start van de wedstrijd volledig gemist en keken we al snel tegen een kleine achterstand aan ! Eénmaal het dieseltje aan werd de achterstand beetje per beetje weggewerkt en zagen we een gelijkopgaande wedstrijd. Jammer van onze start, maar na quarter 1 stond het 14 – 8.

Bij aanvang van quarter 2 begon de dieselmotor op volle toeren te draaien en zagen we een heel sterk Oostkamp : er werd goed verdedigd, goed samengespeeld en vlotjes gescoord. Eventjes werd de zaal opgeschrokken door een ongelukkige val van Tristan, maar gelukkig was het niet erg ! Oef !

Ondanks het mooie weerwerk van ACJ bogen we onze achterstand om in een kleine voorsprong aan de rust : 23 – 25 !

We trokken de rust in met de vraag of er nog genoeg brandstof in de tank zat.

In het derde quarter werd de positieve lijn doorgetrokken. Maar ACJ bleef ook niet bij de pakken zitten en liet ons geen metertje uitlopen … 32 – 34 (als dat niet gelijkoplopend is weet ik het ook niet meer).

Quarter vier werd aangevat met een viertal loopfouten en nadien gevolgd met een aantal balverliezen van ons waardoor ACJ optimaal van onze “foutjes” kon profiteren om een niet overbrugbare kloof te slaan. Toch bleven de gastjes er in geloven en werd er figuurlijk geknokt voor ieder punt.

Helaas de geschiedenis herhaalde zich en we trokken weer aan het kortste eind : 45 – 40.

We zagen een sportieve en spannende wedstrijd waar iedereen kon van genieten en ook voor de leiding een dikke pluim (zo zou het iedere week moeten zijn) !

Jammer ! Toch een dikke proficiat voor coach en spelertjes, want in de drukke tijden van de examens kon iedereen zich vrijmaken en hun hoofd leegmaken voor de wedstrijd.

Geplaatst in U14 Pupillen C en getagd met .