KBBC Oostkamp – Sijsele

Oostkamp kreeg de buren uit Sijsele op bezoek en dit gebeurde in een goed gevulde Valkaart. Oostkamp startte goed maar liet defensief heel wat steken vallen. Een gehavend Sijsele (zonder Ongenaet, Vinck en T’Joncke) kon hierdoor verrassend het voortouw nemen in de wedstrijd. Q1 17-18. In het tweede quarter kregen we een beter Oostkamp te zien dat enkele minuten het tempo opdreef. 33-26 na 5 min. Sijsele reageerde via een Decousemaeker en Robijns. Rust 40-37.

De spelers waren verwittigd, het tempo moest hoger en de verdediging veel scherper. Toch miste Oostkamp de eerste 5 min van Q3, Sijsele kreeg de ruimte en Oostkamp scoorde 4 min niet. 44-50 na 5 min. 2 driepunters op rij (Renzy en Wim) brachten Oostkamp terug in de wedstrijd. 50-55 in de 8ste minuut. De motor bij Oostkamp viel opnieuw stil en Sijsele realiseerde een 11 punten kloof op het einde van Q3 (52-63).

Ook in het laatste quarter kon Oostkamp de kloof niet dichten. Sijsele kon maximaal 16 punten uitlopen. Oostkamp had er geen antwoord op en verliest zo zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Eindstand 68-81.

De punten voor Oostkamp: Arno 3, Niels 9, Nathan 12, Renzy 8, Tom 10, Wim 16, Cedric 6, Pieter 2 en Mikhail 2.
Volgend weekend is een vrij weekend, de week daarop spelen in De Pinte (3 december 20u30)

Geplaatst in Breaking News, Seniors One en getagd met .