16/04/2016 KBBC Oostkamp U12A – Knokke-Heist 84-23

De laatste wedstrijd van de competitie (wat gaat de tijd toch snel) was tegen Knokke-Heist A, door een administratieve vergissing hadden zij een extra lange opwarming.

In de heenronde zagen we een uiterst spannende wedstrijd en dus maakten we ons op voor een kraker van formaat !

Ondanks de uiterst korte opwarming schoten we al raketten uit de startblokken en de bal werd mooi rond gespeeld en ook over onze afwerking kunnen we niet echt klagen : 28 – 6 na het eerste quarter.

Het tempo in de tweede quarter lag merkelijk lager : er werd “te rustig” gecontroleerd gespeeld. Het zuurstofgehalte in de Valkaart was ook problematisch want er zaten een twintigtal tomaatjes in de zaal. We doken de rust in met een geruststellende voorsprong : 40 – 13.

Na een korte peptalk van de coach liepen we al snel terug uit en ook werd het verdedigend werk netjes uitgevoerd : iedereen kwam aan de bak en ons niveau van afwerking was even hoog als in het eerste quarter : 68 – 15.

De laatste tien minuten van de competitie alsook van het benjaminzijn was aangebroken en het gaspedaaltje werd nog voor een laatste keer ‘zachtjes’ ingeduwd : 84 – 23.

Alleen moet ons niveau van vrijworpgooien een flink stuk in de lucht !

De traktatie voor de 100ste gelukte vrijworp kon helaas niet doorgaan …

We sloten het seizoen 2015 – 2016 in schoonheid af en kon we beslag leggen op een mooie zesde plaats ! Knap gedaan jongens en coach.

Pupillen here we comes !!!

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .