27/02/2016 KBBC Oostkamp U10 B – Langemark 1-1

In de Valkaart speelden onze jongens een wedstrijd tegen Rapid Langemark.
Voor de pauze ging het op en af…een interessante match (Remi, Lucas, Tristan) werd opgevolgd door een mindere goede wedstrijd (Ilian, Karel, Otis) waarin het “snijden” en het geven van passen gewoon niet wou vlotten. Hierna brachten Ares, Warre en Yenthe een goede wedstrijd en Lucas, Tristan en Remi mochten voor de pauze afronden en toonden goed verdedigwerk en een reeks goede lay-ups.
Na de pauze viel het op dat er toch wat meer structuur in het spel kwam. Vooral de trio’s Ares-Warre-Yenthe en Remi-Lucas-Tristan deden het goed. Warre scoorde puik twee maal vanuit jumpstop en speelde een opvallend goed wedstrijdje deze namiddag. Ilian, Otis en Karel mochten afsluiten, maar slaagden er niet echt in om mooi samen te spelen. Algemeen niet slecht, maar er blijft ruimte voor verbetering….One team !

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .