27/02/2016 KBBC Oostkamp U12B – Bredene 101-29

Na de afgelopen twee zware wedstrijden stonden onze jongens er afgelopen weekend op gebrand nog eens fel uit te halen en de moraal weer eens wat op te krikken.

Met een blitzstart begonnen we aan de wedstrijd. Bredene moest even slikken van het aanstormend Oostkamps geweld. De doelpunten vielen bij momenten letterlijk uit de lucht. De eindstand van het eerste quarter was dan ook duidelijk: 25-7.

Ook in het tweede quarter speelden onze ‘guys’ op hetzelfde élan verder en kwamen telkens gemakkelijk tot scoren. Alles bleek vandaag gewoon te lukken, verre passes naar de vrijlopende man in fast breaks, mooie één tegen ééns, de shotjes vielen binnen, aanvallende rebounds, … Ging het maar steeds zo ☺ Stand na Q2: 47-12

Het derde quarter was terug van hetzelfde kaliber en speelden we het balletje vrolijk rond. Stand na Q3: 69-23

Bij aanvang van het laatste quarter zag je heel wat kopjes richting het scorebord kijken, zou het lukken om ons seizoensrecord (78 punten) te verbreken en misschien zelfs nog iets meer ?

Met goede moed en zeer veel zin begonnen ze eraan. Terug werd het zware kanon boven gehaald en, ondanks de nieuwe afspraak om eerst driemaal te passen vooraleer een doelpoging te ondernemen, werd onze mijlpaal van 78 punten zeer vlot bereikt. Van dan af zag je de blikken regelmatig richting scorebord loeren en soms hoorde je ze al eens luidop aftellen hoeveel punten ze nog nodig hadden om de magische ‘100’ te bereiken.

Het is nog krap geworden, maar oververdiend werd ook de 100 punten-grens bereikt en dat voor het eerst dit seizoen iedereen gescoord heeft, maakte het er enkel maar mooier op. Eindstand: 101-29

Speelden mee: Fre, Jens, Jasper, Thomas, Remy, Simon, Baptist, Milo & JB
Afwezig: Joben

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .