20/02/2016 Red Sharks Koekelare – KBBC Oostkamp U12 B 77-49

Deze zondag geen rustdag voor onze benjamins. Ze mochten het opnemen tegen Koekelare A. Reeds uit de heenronde weten we dat dit geen gemakkelijke tegenstander is met een ploeg die, op één speler na, volledig uit tweedejaars benjamins bestaat.

 

We herinneren ons een Koekelare dat vooral onder de korf in aanval zeer sterk was. Ook ditmaal was het niet anders. Met twee uit de kluiten gewassen speelsters onder doel maakten ze het ons opnieuw zeer moeilijk. Telkens we in help-defense wilden gaan werd één van deze twee aangespeeld waardoor ze gemakkelijk konden scoren. De coach zijn instructies waren duidelijk, niét in help-defense gaan, maar soms bleek het te toch iets moeilijk om dit automatisme te onderdrukken en lieten we ons regelmatig vangen.

 

Aanvallend verliep het bij ons deze wedstrijd terug een stuk vlotter dan vorige week. Het systeem van passen en snijden wordt steeds meer en meer toegepast en begint stilletjes aan soepel te lopen, wat steeds voor meer doelkansen zorgt. Hierdoor konden we de ganse wedstrijd toch goed stand houden en redelijk in het spoor van Koekelare blijven.

 

Enkel nog wat meer vechtlust kweken en ons willen vastbijten in die bal als we voor een rebound gaan, dan zouden ook die tweedejaarsploegen hun ogen opentrekken van onze ploeg.

 

Tot slot nog de fijne vermelding dat voor de derde keer in de terugronde iedere speler deze wedstrijd gescoord heeft J.

 

Q1: 16-11

Q2: 24-17

Q3: 18-11

Q4: 19-12

Totaalscore: 77-49

 

Speelden mee : Joben, Jens, Jasper, Thomas, Remy, Simon, Milo en Baptiste

Waren afwezig : Fre & Jean-Baptist

 

 

 

 

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .