12/03/2016 KBBC Oostkamp U10 B – Oostende Duva Gistel 1-1

12.03.2016 Wedstrijdverslag tg Oostende Duva Fruit 210B, olv coach Dries.
Deze middag in de Valkaart werd door onze jongens een heel sterke wedstrijd gespeeld tegen Duva. Over de volledige lijn werd goed samen gespeeld, en resulteerde heel goed en efficiënt passenspel in een reeks mooie doelpunten.
Voor de pauze viel het sterke counterwerk van Duva wel op, maar op aangeven van coach Dries (bedankt voor je inzet en werk hier !!) overklaste KBBC toch de tegenstander. Ik noteerde meerdere prachtige doelpunten, een reeks mooie lay-ups, treffers van ver en algemeen goed teamwerk van al onze teams. Na de pauze bleven onze jongens knap basket brengen, en werden we terug getrakteerd op goed teamwork. Ondanks een sterke prestatie van #6 en #10 van Duva, brachten vooral Tristan, Yenthe, Lucas & Ilian een paar uitzonderlijk goede momenten. Thymen, Remi en Mathis waren wat mij betreft de betere spelers van de eerste 4 wedstrijden, dit zonder afbreuk te doen aan de prestatie van de andere teamspelertjes! Wat zijn we NIET ? MIETJES !!

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .