05/03/2016 Duva Gistel – KBBC oostkamp U12A 48-45

We zaten al in de juiste zaal … Oef !!!

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden want Gistel stond net een plaatsje hoger dan ons in het klassement.

We zagen een aarzelend begin van beide ploegen maar het niveau van beide ploegen steeg met de minuut. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, maar onze afwerking was een klein beetje beter dan dat van hen : 11 – 12.

In het tweede quarter ging het niveau van afwerking bij Gistel een stuk de hoogte in en werd onze minieme voorsprong al vlug van het bord geveegd : we leden teveel balverlies en ook onze “marcheekes” stonden weer in de aanbieding ! We trokken de kleedkamer in met een 27 – 21 achterstand.

Na een verkwikkende koffie (voor de ouders toch) zagen we opnieuw twee ploegen die volop streden voor wat ze waard waren. Het was een gelijkopgaande wedstrijd, maar de balans helde een beetje meer naar hun kant over : 37 – 28.

Wedstrijd gespeeld zou men dan denken, maar deze mening werd niet gedeeld door onze benjamins ! Puntje per puntje kwamen we dichter bij de tegenstander. Er werd goed verdedigd en soms waren we een beetje te overhaastig in de afwerking, maar met nog een paar minuutjes op de klok stonden we nog 1 schammel puntje achter.

Helaas het net een puntje teveel : we kregen wel nog mogelijkheden, maar het minieme verschil wegwerken lukte niet !

Uiteindelijk verloren we onze wedstrijd met 48 – 45.

De wedstrijd was al stukker beter dan vorige week en mits nog een klein beetje meer inzet en geloof in ons zelf zal het wel lukken !!!