09/01/2016 Langemark – KBBC Oostkamp U10B 1-1

Beste basketvrienden, ouders, en sympathisanten,

Vooreerst aan allen een heel gelukkig, gezond, sportief en aangenaam 2016 toegewenst ! Ook dank voor de positieve feedback ivm de wedstrijdverslagjes, dit is erg aangenaam…
Vandaag 9 januari, werd de aftrap (of moet ik zeggen afworp ? ;-)) gegeven voor een nieuw sportief kalenderjaar voor onze Microben U10B ploeg. We traden aan tegen Langemark. Een eindje rijden vanuit de Valkaart thuisbasis, maar de moeite waard. We werden ontvangen in een mooi, gemoderniseerd sportcomplex met gezellige kantine (dit laatste voor de ouders en begeleiding ook niet onbelangrijk …voor de insiders: merci Johan voor de koffie en de choco, jouw rondje staat officieel genoteerd)
Onder leiding van coach Dries, hierbij met hartelijke dank voor de inspanning, traden een achttal spelertjes aan. Otis, Lucas, Warre, Ilian, Remi en Tristan uit de vaste kern werden voor de gelegenheid versterkt door Kobe en Aaron uit de A ploeg. De eerste reeks wedstrijdjes zagen de supporters mooi samenspel met veel doelkansen. Hier en daar blijven onze jongens toch loopfouten maken, en kan het qua tempo toch nog een trapje hoger, maar al bij al werd er gespeeld met inzet en waren de wedstrijdjes erg aangenaam om volgen. Voor de pauze blonk Remi toch wel uit met een aantal knappe intercepties ! Onze A jongens bleken heel goed als spelverdelers, en gaven de B jongens de mogelijkheid frequent te scoren, bedankt jongens voor jullie inzet ! Na de pauze werd mama Joke –alweer- opgeschrikt door een pijnlijke knieval van zoon Lucas, maar in de laatste wedstrijd maakte deze laatste toch nog een heel mooie korf vanop afstand. Ik noteerde in de tweede speelhelft nog opvallend mooie acties en/of treffers van Kobe, Ilian, en Aaron, maar dank aan alle spelers, jullie stonden er zeker als verdienstelijke ploeg!
One team !

PS: de spelersgroep wenst coach Franklin het allerbeste toe met zijn herstel ! We hopen je snel terug te zien, maar doe het vooral voorlopig rustig aan !

Jo D’herde, papa van Ilian uit de microbenB ploeg van KBBC Oostkamp

Geplaatst in U10 Microben B en getagd met .