21/11/2015 Duva Gistel Oostende – KBBC Oostkamp U12A 63-36

“The eagle has landed” was ooit een beroemde uitspraak ! Maar als die vogel in een ander nest landt … eventjes stressen. Hopelijk stonden er geen flitspalen !!!

Na een korte race tussen Gistel en Oostende werd de wedstrijd met een klein beetje vertraging aangevat (dank aan de tegenstrevers om op ons te wachten) !

Hopelijk zouden de gastjes niet teveel last hebben van de tussenlanding …

De wedstrijd ging gelijk op tot 4 – 4 (oef), maar dan maakten we persoonlijk teveel kleine foutjes (balverlies) waardoor Duva B heel snel op een comfortabele voorsprong kwam te staan.

We verdedigden goed, maar toch keken we na 10 minuten tegen een 15 – 4 achterstand aan.

In het tweede quarter leek het een beetje beter te gaan, maar toch bleek Duva ons in alle facetten van het spel voorbij te steken. De ruststand werd bereikt met een 35 – 15 achterstand.

Na de pauze vlogen beide ploegen er opnieuw in, maar van een echte wedstrijd was er weinig sprake. We leden helaas teveel balverlies en Duva maakten hun kansen netjes af. 47 – 21 !

In het vierde quarter toonden we onze veerkracht en zagen we een gelijkopgaande wedstrijd : we knokten terug alsof het 0 – 0 stond (wat toch lovenswaardig is) en er werd gestreden voor iedere bal.

Helaas was het spreekwoordelijk kalf reeds verdronken en verloren we onze wedstrijd met 63 – 36.

Belangrijk is te weten dat het begin en het einde van de wedstrijd heel goed was … nu nog het midden in orde krijgen. We zijn al strijdend ten onder gegaan.

Hopelijk vinden we volgende week wel de juiste zaal zodat alle voorbereiding in optimale omstandigheden kan doorgaan.

Geplaatst in U12 Benjamins A en getagd met .