17/10/2015 Bredene – KBBC Oostkamp U14B 45 – 76

U14 – Pupillen B KBBC OOSTKAMP – KB D-Glas Oostende Bredene 45 – 76

De Pupillen B van KBBC Oostkamp speelden zaterdag hun uitwedstrijd tegen de U14 C-ploeg uit Bredene. Nog steeds konden Lars, Yentl en Cas niet meespelen door hun blessures. Hopelijk kunnen ze spoedig de ploeg terug vervoegen.
We misten echter de start van de wedstrijd, en vonden pas na enkele minuten de weg naar de ring. Niet tegenstaande de iets mindere start, wonnen we al bij al vlot het eerste kwart met 10 – 20.
Het tweede kwart speelden de jongens van Bredene duidelijk beter dan het eerste kwart, en was bij KBBC Oostkamp de afwerking ver te zoeken. Er werd slordig en minder geconcentreerd gespeeld in het tweede kwart, met een aantal domme persoonlijke fouten als gevolg. Daardoor werd het tweede kwart gewonnen met 12 – 15.
Wat resulteerde in een ruststand van 22 – 35.
Na de rust had de speech van de coach blijkbaar effect, want nu werd er beter afgewerkt, en aandachtiger gespeeld. De passen waren veel correcter en zodoende scoorden we veel vlotter. Daardoor een mooie score in het derde kwart: 8 – 21.
Het vierde en laatste kwart was dan weer iets minder, zodat Bredene opnieuw meer tot scoren kon komen… en wij iets minder, maar toch wonnen we ook het laatste kwart met een 15 – 20 score.
Eindresultaat: 45 – 76.

Geplaatst in U14 Pupillen B en getagd met .