7/02/2015 BC Knokke-Heist – KBBC Oostkamp Benjamins C 75-43

Gisteren speelden onze Benjamins C tegen Knokke-Heist, allemaal tweedejaars en op het eerste zicht waren ze maar een “klein” beetje groter dan ons …

Bij het begin van de wedstrijd vonden we geen antwoord op het niveauverschil en liepen de spelers uit Knokke een zestal punten uit, maar dan knabbelden we beetje per beetje een stukje van hun voorsprong af. We zagen enkele mooie aanvallen en verdedigend zat het ook wel snor. Na het eerste quarter stond er 14 – 9 op het scorebord.

In het tweede quarter verliep het iets minder vlot en we vergaten “af en toe” een jumpstop te doen en dan een crossover te maken … Een aantal maal liepen we ons vast op de torenverdediging van Knokke-Heist. Er werd wel gelijke trend gehouden en we gingen de rust in met een 32 – 18 achterstand.

Het derde quarter werd aangevat alsof het nog gelijkstand was en we zagen een leuke en spannende wedstrijd van beide kanten : het lengteverschil speelde ons duidelijk parten, maar er werd gevochten met de middelen die we hadden. Over de inzet hebben we zeker en vast niet te klagen. Het derde quarter werd afgesloten met een 53 – 32 stand.

Ook in het vierde quarter werden er enkele systeempjes met succes uitgevoerd en ondanks het grote puntenverschil (bijna alle rebounds waren voor hen) bleven de gastjes vechten voor wat ze waard waren en de aanwezige ouders hebben kunnen genieten van deze wedstrijd.

Eindstand : 75 – 43.

Proficiat coach en aan de spelers.

O ja, niet vergeten een dikke pluim voor de scheidsrechter van dienst !

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .