30/01/2015 KBBC Oostkamp Benjamins C – Wibac 26-41

Wedstrijdverslag dd. 30/1/2015 vs. Wibac
——————————————————-

Gisteren kregen we de ongeslagen leider in onze reeks over de vloer in de vertrouwde Valkaart.

Onze toekomstige schaatskampioen Toon kwam ons vanuit zijn rolstoel een hart onder de riem steken. Wordt snel beter !!!

Zonder enige vorm van schrik werd de wedstrijd aangevat en werd er behoorlijk verdedigd : helaas veel missers en een pak balverliezen, maar we toonden al veel meer vechtlust dan de voorbije wedstrijden.

Na de eerste tien minuten stond er 2 – 13 op het scorebord.

Mits een paar kleine ingrepen van de coach werd de verdediging aangescherpt en werd de bal ook veel beter rondgespeeld. De tegenstanders konden niet zo vlot meer scoren en bij ons lukte dat ietwat beter. Aan de rust stond er 11 – 17 op het bord. In het tweede quarter hebben we beter gedaan dan de competitieleider !!!

Het verteren van de koffie en taart in de rust was niet zo makkelijk en Wibac toonde plots waarom ze ongeslagen waren : deels door het vele balverlies bij ons, maar toch. Het derde quarter werd afgesloten met een 20 puntenkloof, nl. 12 – 32. Er was toch één lichtpuntje !!!

Ondanks de achterstand lieten de gastjes hun kopje niet hangen en streden voor wat ze waard waren. We zagen een mooie wedstrijd en de puntenkloof werd een kleine beetje gedicht en de wedstrijd werd afgesloten met een 26 – 41 stand. In dit quarter waren we ook wat sterker dan Wibac.

Het was een wedstrijd met twee gezichten : Q1 & 3 waren niet echt om naar huis te schrijven, terwijl Q2 & 4 veelbelovend zijn voor de toekomst !

Volgende week zullen we een “reuze”wedstrijd zien tegen Knokke-Heist !!

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .