4/10/2014 KBBC Oostkamp – Lambusart rust 28-35 eindstand 85-67!!!!

Oostkamp startte heel moeilijk en nonchalant aan de wedstrijd. Lambusart passeerde Oostkamp aan een hoog tempo. 4-3 na 3min / 4-10 na 6min / 7-14 na 7min, einde Q1 10-26. Coach Bruce was helemaal niet tevreden, dat was duidelijk. Ook de start van Q2 was niet bepaald beter. Ook Lambusart zakte even weg. Oostkamp reageerde via Wannes (6 punten op rij). Oostkamp kwam stilaan terug in de wedstrijd. De supporters hadden hetzelfde gevoel en steunden KBBC O uit volle borst. Aan de rust was de achterstand al beperkt tot 7 puntjes. Rust 28-35. In Q3 kwam Lambusart al vlug in foutenlast. Oostkamp scoorde heel vlot en alle stress was verdwenen. Simon opende de scoorde met 4 punten op rij. Het zelfvertrouwen was er terug en we zagen opnieuw een team spelen. Nathan schitterde in defense en scoorde 6 punten in Q3. Cedric scoorde nog een 3 punter op de buzzer. Q3 50-52. Oostkamp startte subliem in Q4 met een 8-2 in 1min40 via een bom van Simon en Cedric. Oostkamp nam dus de wedstrijd volledig over. 72-62 na 6min. Door de foutenlast van Lambusart scoorde Oostkamp 13 vrijworpen in het laatste quarter. Eindstand 85-67. De punten voor Oostkamp: Gerrit 10, Jeroen 8, Simon 12, Nathan 11, Sven 5, Cedric 17, Pieter 14 en Wannes 10.