19/10/2014 KBBC Oostkamp – Holstra Wevelgem 93-73 Bekijk de beelden hier!

Oostkamp startte schitterend in deze derby tegen een sterk en ongeslagen Wevelgem. Bij Wevelgem kwam het grootste gevaar van Velghe dat Wevelgem in de wedstrijd hield. Ondanks dat kon Oostkamp al een mooie voorsprong op het bord zetten. Sven gooide 2 bommen op rij binnen en Gerrit sloot Q1 af met 7 punten op rij. Q1 30-19. De opdracht was duidelijk, de sterkhouders van Wevelgem moesten uit de wedstrijd gehouden worden en dat lukte dankzij veel inzet. Toch was Q2 niet zo veelbelovend als Q1. Wevelgem herpakte zich minuut per minuut. Oostkamp hield zich sterk om die mooie voorsprong te behouden en pakte zelf vooral inside belangrijke punten. Rust 44-34. In Q3 kwam Wevelgem tot op 6 punten. De wedstrijd kon dus nog alle kanten uit. Simon kreeg zijn 4de fout
en Wevelgem probeerde de kloof de dichten met hun sterkste wapen, de driepunters. De shots van de tegenstander gingen niet binnen en Wevelgem kwam bovendien stilaan in foutenlast. Q3 63-57. In Q4 was Oostkamp niet meer te stoppen. Onder luid applaus van het publiek kregen we topbasket te zien van het ganse team waarbij we Simon met 18 punten alleen al in Q4 zagen schitteren. Oostkamp won oververdiend deze topper tegen Wevelgem met 93-73. Proficiat coach en spelers! De punten voor Oostkamp: Gerrit 12, Jeroen 5, Simon 22, Nathan 8, Sven 7, Cedric 11, Pieter 9 en Wannes 19. Hieronder vind je de reportage van Focus TV.

Geplaatst in Breaking News, Seniors One, Uitslagen en getagd met .