11/10/2014 KBBC Oostkamp Benjamins C – BC Knokke-Heist 33-46

Wegens “beroepsverplichtingen” konden Kobe en Andreas niet aanwezig zijn en zat Toon hopelijk voor de laatste keer in de ziekenboeg, maar we mochten Robin en Ruben van de B’tjes hartelijk welkom heten (waarvoor onze dank natuurlijk).
Voor de eerste keer dit jaar hebben we letterlijk naar onze tegenstander opgekeken … ! Man, wat een lengteverschil !!!
De eerste minuten waren onze gastjes nog duidelijk onder de indruk en bijna iedere aanval werd vakkundig afgestopt met een “dakgoot”. Ook mochten we genieten van hoe-gooi-ik-een-spelertje-door-de-zaal !
Na een kleine aanpassingsperiode werd er toch gescoord, maar het overwicht van Knokke-Heist was duidelijk te bemerken en het eerste quarter werd afgesloten met een 6 – 14 stand.
Na enkele taktische bijsturingen van coach Franklin werd het spel verlegd door onze kabouters en zagen we een gelijk opgaande wedstrijd.
Er werd gevochten voor iedere bal en dit werd soms letterlijk genomen !
Helaas bleef de achtpuntenkloof op het scorebord staan en werd er gerust bij een 18 – 26 stand.

We vreesden dan natuurlijk het “derde quarter” !
Maar niets was minder waar ! De bal werd mooi rond gespeeld en er werd zelfs inside gegaan ! We naderden tot op 4 punten, maar dan werd onze aanvalslust gestopt door een tweetal verre pogingen van Knokke-Heist. Het derde quarter werd afgesloten op 28 – 36.
Het vierde quarter werd aangevat met een gezonde strijdlust, maar uiteindelijk moesten we het onderspit delven na een reuzematch (of was het een wedstrijd tegen reuzen ?) en stond de eindstand van 33 – 46 op het bord !
Toch een dikke proficiat voor Pepijn, Tristan, Levi, Maarten, Ruben, Robin, Bram, Siebe en Dante voor het geleverde spel en dit andermaal onder een schitterende regie van coach Franklin.
Doe zo verder mannetjes !

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .