Tornooi Oedelem 30/08/2014

Tornooi Oedelem 2014

 

De Benjamins B van KBBC Oostkamp speelden hun eerste wedstrijd van het seizoen op het tornooi van De Bevers Oedelem.

De eerste wedstrijd tegen Zwevegem B startte vrij moeizaam. Het was duidelijk de “eerste” wedstrijd… maar langzaamaan vonden ze de weg naar het doel…en beterde het, maar verloren we toch de wedstrijd met 8 puntjes.

De tweede wedstrijd tegen Aalter was al een stuk beter en hier liepen we zelfs uit tot 12-0, maar dan kwam ook Aalter in de match en werd het nog een mooie wedstrijd om te zien.

De derde wedstrijd van de namiddag was tegen thuisploeg Oedelem.
Daar was er één speler bij die op zijn ééntje ervoor zorgde dat we onmiddellijk op een achterstand stonden, maar onze jongens vochten terug, en speelden alsnog een goeie wedstrijd, die we dan uiteindelijk ook verloren.

Dan bleek dat we tegen de A-ploeg van KBBC Oostkamp moesten spelen. Het werd dan ook een Oostkampse battle. Het was heerlijk om die gezichten te zien van de B-tjes…wat wij tegen de A’s???
We namen een prachtige start en konden gelijke tred houden met de A-ploeg. Het verschil aan de rust was slechts 2 puntjes…het verschil bleef ook klein, maar op een 3-tal minuten van het einde moesten de B-tjes plooien en een kloofje laten. We verloren uiteindelijk met een 8-tal punten.

Een goede start voor onze B-ploeg.

Proficiat aan alle spelers!!!

Coach Dany & Kevin.

Geplaatst in U12 Benjamins B en getagd met .