27/09/2014 KBBC Oostkamp Benjamins C – Telenet Oostende C 32-28

Omstreeks 15 uur keken we de spelertjes van Telenet Oostende C in de ogen voor onze tweede wedstrijd van de competitie.
In het begin zagen we twee ploegen spelen die gewaagd waren aan elkaar en vooral in verdediging zat het wel goed snor. De afwerking was een ander paar mouwen … Maar een goede organisatie start vanuit de verdediging (moeten we maar denken) !
Na 10 minuten spelen stond er 11 – 5 op het scorebord.
In het tweede quarter vlogen de ballen er gemakkelijker in zagen we enkele mooie punten, maar ook de verdedigende taken werden niet over het hoofd gezien.

Aan de rust stond er 23 – 12 te lezen op het scorebord in de Valkaart ! Een makkelijke overwinning leek in de maak !!
Maar daarna kwam de deksele rustpauze !
Zoals gebruikelijk duurt de rust bij ons 10 minuten en het derde quarter : we konden slechts éénmaal scoren en zagen de tegenstanders uit Oostende puntje per puntje dichter sluipen ! Het agressieve spel (maar correcte spel) lag ons duidelijk niet.
Het derde quarter werd afgesloten met nog vijf puntjes voorsprong : 25 – 20.
Ons hart begon sneller tikken … Het vierde quarter was er ééntje om alle nageltjes af te bijten van handen en voeten !! Het was een gelijkopgaande quarter, maar uiteindelijk konden we het laken naar ons toetrekken en was de eerste overwinning een feit : 32 – 28 !!
Er mocht een rondedansje gemaakt worden !
Nen dikke proficiat voor Pepijn, Tristan, Andreas, Kobe, Maarten, Siebe, Bram, Levi, Toon, Dante en coach Franklin.

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .