20/09/2014 D-Glas OostendeBredene- KBBC Oostkamp Benjamins C 52-30

“Bij nazicht van het klassement bleek dat de tegenpartij nog maar 23 punten tegen had gekregen in twee wedstrijden.
We waren gewaarschuwd en begonnen aan de wedstrijd vol goede moed, maar met een klein hartje !

In het eerste quarter zagen we een spannende wedstrijd : er werd goed verdedigd en we mochten mooie acties aanschouwen.
Gezien het bijna allemaal tweedejaars benjamins waren was er een duidelijk lengteverschil en dit werd handig uitgespeeld door de tegenpartij.

Het tweede quarter was bijna copy-paste van het eerste quarter en mits een klein beetje betere afwerking … De rust werd bereikt met een score van 19 – 15 !

De goede verdediging vergde vele krachten en stilletjes aan raakte de brandstoftank leeg en dit was al te bemerken in het derde quarter, maar toch bleven we aanklampen. De tegenstander liep op kousevoeten verder uit, maar we hadden toch al na het derde quarter 26 punten gescoord (zie bovenstaande bemerking).

Het vierde quarter werd aangevat op fluwelen beentjes en we vonden de weg niet meer naar de korf en dit in tegenstelling tot onze tegenstrevers.

Eindstand : 52 – 30

Puike prestatie van Pepijn, Andreas, Tristan, Kobe, Maarten, Siebe, Levi, Toon en Dante en ook onze coach Franklin niet vergeten.

O ja, vergeten we ook niet het scheidsrechtersduo te bedanken voor hun prestatie (dit zou iedere week zo moeten zijn, chapeau) !”

Geplaatst in Uncategorized en getagd met .