19/11/2016 KBBC Oostkamp U12A – Racing Brugge 41-69

WEDSTRIJDVERSLAG BENJAMINS A / RACING BRUGGE 19.11.2016

Je hebt zo van die dagen …

Jammer genoeg dan nog net op de laatste speeldag van de heenronde en tegen één van onze grootste concurrenten wilde het ditmaal echt niet lukken.

Na een gemiste start zagen we onze buren van Racing Brugge uitlopen tot maar liefst 0-13.

Wat opgejaagd probeerden we de schade te beperken, maar hierdoor werden regelmatig de verkeerde keuzes gemaakt. Door de te vele individuele acties en wanhoopshots slaagden we er niet in de kloof te dichten en als dan ook de verdediging nog eens spaak loopt, voelden we al snel de bui hangen.

Ondanks de meerdere time-outs van de coach om het team weer op één lijn te krijgen slaagden we er niet in om de rust terug te vinden.

In de tweede helft verliep het aanvallend al een stuk beter en zagen we terug wat gretigheid in het team sluipen. De verdediging bleef echter de ganse wedstrijd een pijnpunt waar we duur op afgestraft werden.

Het was een harde les, maar onze jongens zullen er ongetwijfeld de juiste conclusies uit trekken wat ons team alleen maar ten goede kan komen naar de tweede seizoenshelft toe.